Cursusaanbod

We bieden cursussen en workshops voor onderwijsontwerp, innovatiemanagement, en praktijkonderzoek. Competentiegericht en op maat.

Professionalisering van betrokkenen bij onderwijs staat steeds meer centraal. Continue verbetering van het onderwijs kan alleen als continue professionalisering centraal staat. Wij bieden in onze onderwijs academie drie cursussen die vanuit een praktisch bruikbare online community worden verzorgd. De drie zijn:

  • Innovatiemanagement
  • Praktijkonderzoek in onderwijs
  • Onderwijs ontwerpen

Deze drie zijn gebaseerd op master tracks zoals die op de Universiteit Twente worden verzorgd. U bent verzekerd van kwaliteit. Wij gebruiken de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT. Zo doet u binnen onze cursussen ervaring op met het gebruik van digitale methoden. Onze cursussen zijn flexibel. U bepaalt wanneer u begint en hoe uw programma eruit ziet. Een persoonlijke coach helpt u om er een succes van te maken. Wij sluiten aan bij de huidige beschrijvingen van de onderwijscompetenties. Met ons komt u verder! Neem voor meer informatie contact op met Sjoerd de Vries (vries@konict.nl)

Omhoog Terug